Тренирай с мен

Защо Пилатес?

Класическият Пилатес се отличава с прецизност и е необходима пълната Ви концентрация. Ако той се грижи за здравето на гръбначния Ви стълб, то интензивният се грижи за това на сърдечно-съдовата и дихателната Ви система. Така може да сте сигурни, че сте оползотворили времето си за спорт по най-добрия начин. С Пилатес ще изваете красиво, силно и здраво тяло, но и нещо повече – ще изградите по-силна връзка със самите себе си.

Ценови планове

Изберете най-подходящия за вашите нужди.

най-популярен

месечен

19.99 лв

  • Достъп до всички тренировки
  • Ново видео всеки понеделник
  • Нова седмична програма всеки понеделник
  • Специални оздравителни тренировки

Годишен

СПЕСТЯВАТЕ 17%

199.90 лв

  • Достъп до всички тренировки
  • Ново видео всеки понеделник
  • Нова седмична програма всеки понеделник
  • Специални оздравителни тренировки

Отзиви

Пилатес е хуманна, щадяща, елегантна гимнастика. Освен това е лечебна. Неусетно става част от седмичния ритъм. Ако имате невралгична болка, ще отшуми без медикаменти. Този спорт те тонизира и енергизира, без да те съсипва. След тренировка тялото се радва, а душата си е отпочинала, защото за час се е успокоила и умиротворила. За мен тренировката е и възможност да прекарам смислено време с по-малкото си вече пораснало дете.
Теодора Сосерова
учител по немски език
За мен Пилатес е комплекс от упражнения, които влияят на тялото, духа и душата на човека! Благодарение на него балансирах тялото си, като подсилих горната му част. Тонизирах мускули, които не знаех, че имам! Стойката ми стана по-изправена и издължена. Кръстът спря да ме боли. Метаболизмът ми се ускори. Издръжливостта ми се подобри в пъти и вече дишам по-леко. Имам самочувствие!
Звездица Цветкова
специалист по контрол на качеството
Пилатес е прекрасна тренировка! От своя опит мога да споделя, че след бременност е най-добрият начин да се влезе във форма. Работи се изключително върху коремните мускули и упражненията са много ефективни. След бременност и носене на ръце имах силни болки в кръста, които след 6 месеца Пилатес отшумяха напълно. Днес редувам Пилатес и високоинтензивни натоварвания и открих, че това е най-добрият начин на трениране за мен!
Мирела Сайковска
учител по английски език
I’ve been looking to implement movement in my life for a very long time! Finally, I met Plamena and the search was over- Pilates gives me something I have’t realised I was missing- strength, vitality and clarity of mind! And if there is one person that inspires me to continue going, this is Plami! She is incredibly devoted, very knowledgeable and a true professional! Her gentle but passionate spirit are my favourite! The trainings vary every time and surprises are regular! I feel more toned and my muscles are showing! Yayy!! I can’t recommend Plami enough! I feel that my life has changed because of her!
Rosie Kourian
Holistic Nutrition and Wellness Coach
По време на Пилатес забравям какво е стрес и се фокусирам върху положителните си мисли. Чрез редовни тренировки си гарантирам добро здраве. С помощта на отличен треньор като Пламена Сосерова ще се чувствате предразположени да покажете най-добро, на което сте способни, и ще напреднете бързо. Пилатес е време, което тялото ти е благодарно, че си отделил! 🙂
Ивайла Пенева
ученичка в IX-ти клас
Първата асоциация с Пилатес е щастие! От една година практикувам спорта и благодарение на професионализма и позитивизма на Плами болките в колената и кръста изчезнаха. Удивително е, че упражненията укрепиха мускулите и сухожилията на цялото ми тяло и подобриха качеството ми на живот! Силно препоръчвам!
Наска Маринова
главен инспектор по приходите в НАП